Maradj formában

A balerina átka: egy valgo malformáció mozgásképtelenné tette Zsófiát! A lábai képe felzaklatta az orvosokat!

Hogyan alakul ki egy "csontos" duzzanat a lábujjon, és miért szinte minden ember hajlamos erre a nagyujj betegségre. Mit lehet tenni és hogyan lehet megszabadulni az egyszerű műtét nélkül? Tudjon meg többet...

Otthon » Nagyujj valgo » Módszerek a csomó eltávolítására műtét nélkül

Zsófia Tóth, a kép felzaklatta az orvosokat. A balerina valgo lábmegváltozása súlyos szövődményekhez vezetett, lerombolta izom-csontrendszerét és mélyen mozgásképtelenné tette. A balerina azért hagyta el a balettet, hogy megmentse a lábait, mert a végtagamputáció fenyegette!

Az ortopéd szakemberek szerint Zsófia lábának csomója a veleszületett lapos láb következménye, nem csak a lábujjhegyeken való súrlódásé. A balerina már mozgásképtelen, de gondosan elrejti ezt. Nagy valószínűséggel el kellett hagynia a klasszikus balettet, mert nem csak az izom-csontrendszer megváltozásával, hanem a gerinc, a csípő és a boka ízületeinek károsodásával, hanem a végtag amputációjával is fenyegetett. Emiatt a valgo láb deformitását a fejlődés korai szakaszában kell kezelni.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a magyar lakosság körében a lapos láb problémája hatalmas méreteket öltött: hazánkban minden második ember érintett ebben a betegségben vagy hajlamos rá. Beszélgettünk egy 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ortopéd szakorvossal, és megtudtuk, hogy ezt a betegséget hogyan lehet kezelni műtét nélkül, és hogyan lehet visszanyerni szép és egészséges lábakat.

János Kovács egy 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező traumatológiai ortopéd szakorvos, orvosi doktor, és a Budapest Traumatológiai és Ortopédia Klinikájának igazgatója.

Újságíró: Helló Dr. Kovács, ma szeretnénk beszélni a nagyujj valgo problémáról. Látott Zsófia Tóth lábainak fényképét. Mit mondhat erről az állapotáról?

János Kovács: Üdvözletem, igen, természetesen, úgy tűnik, Zsófia sokáig elhalasztotta a kezelést, ami ehhez a betegséghez és ennek következtében a mozgáskorlátozottsághoz vezetett. Mindig azt mondom a pácienseimnek, hogy amint megjelenik egy csomó, nem szabad halogatni, és el kell kezdeni a kezelést, különben a helyzet csak romlik.

Újságíró: Miért szenved annyi ember nagyujj valgusban? Mi a leggyakoribb okai ennek a betegségnek?

János Kovács: A nagyujj valgus, vagy amit népszerűen “tyúkszemnek” vagy “kinövésnek” hívnak, akkor jelentkezik, amikor az elülső lábcsontok elveszítik stabilitásukat és pozíciójukat megváltoztatják. A nagyujj elkezd kifelé hajolni, megváltoztatva a többi ujj pozícióját. Az ízület kitágul és elkezd megdagadni, a bőr ezen a területen általában érzékeny tapintásra. Az ízület működése károsodik. A nők nagyobb valószínűséggel szenvednek nagyujj valgusban, mint a férfiak.

Ha észleli a következő tüneteket, itt az ideje riadót fújni:

– megjelenik egy “csomó” a nagyujj alapján,
– duzzanat, bőrpír, fájdalom, ha megérinti a bőrt a nagyujj területén,
– állandó vagy átmeneti fájdalom, amely sétálás vagy cipőviselés közben rosszabbodhat,
– a nagyujj korlátozott mozgása,
– bőrkeményedések a 1. és 2. ujj közötti dörzsölési területen.

Az okok tekintetében a következő tényezők játszanak fontos szerepet:

– a láb veleszületett deformitása (lapos lábak), amit Zsófia esetében is megfigyelhetünk,
– szisztémás betegségek (reumás ízületi gyulladás),
– nehéz terhek a lábon, ami kapcsolódhat szakmai tevékenységekhez vagy profi sportokhoz (mint Zsófia esetében),
– genetikai hajlam (az izomzat és az ínrendszer gyengesége),
– nem megfelelő és szűk cipők viselése.

Emlékezzetek! Meg lehet állítani a betegséget és visszaállíthatjátok lábaitok szépségét, ha időben cselekszünk!

Újságíró: Milyen módszerek vannak a probléma megoldására? Szükséges-e sebészeti beavatkozás, vagy vannak enyhébb módszerek a valgusz eltávolítására?

János Kovács: Dehogy is! Már nagyon régóta senki sem foglalkozik sebészettel, talán a múlt században, ha egyáltalán létezik valahol a semmi közepén. A sebészet azt jelenti, hogy műtéti beavatkozás minden következménnyel. A valgusz műtét igen traumatikus és fájdalmas. Természetesen a beavatkozás közben a beteget érzéstelenítik. De az érzéstelenítés hatása elmúlik, és itt kezdődik a valódi pokol.

A “csont” eltávolítása műtéttel rendkívül traumatikus és fájdalmas.

A pácienseknek a műtét utáni időszakban a legerősebb fájdalomcsillapítókat kell szedniük. Maga a seb és az “elcsiszolt” csont is több hónapon át kellemetlenségeket okoz. Az operáció után különleges cipőt kell viselni majdnem egy évig! Az első hónapban mankóval kell közlekedni. A lábon egy viszonylag nagy heg marad.

Ezenkívül az olasz klinikákon végzett műtét költsége több mint 2 000 000 frank, ami meglehetősen magas összeg a magyar állampolgárok számára. Ugyanakkor csak a fájdalomért és a szenvedésért fizetnek.

És a legszomorúbb az egészben: a műtét nem segít a probléma megoldásában. Csak esztétikai hatást eredményez. Nem szünteti meg a valgusz okát (azaz azt a tényt, hogy a porcos növekedés megjelenik a csonton). Ennek eredményeként az operáció után 1-2 év múlva a probléma újra felmerül.

A fejlett országokban, valamint hazánk nagyvárosaiban már régóta használnak új, teljesen veszélytelen és biztonságos módszereket. Ráadásul az első eredmények már néhány hét rendszeres kezelés után mutatkoznak.

Újságíró: Melyik az az új módszer, amely lehetővé teszi a nagyujj valgusz néhány hét alatt történő megszüntetését? Ossza meg, kérem! Olvasóink érdeklődnek!

János Kovács: Nincs titok. Most a BunionCorrector-t használjuk, egy speciális mágnes, amely kedvező mágneses mezőt hoz létre a nagyujjon, elősegítve annak helyzetének korrekcióját és segítve az “osz” újbóli kiegyenesítését.

Rövid videó, amely bemutatja a BunionCorrector működését, és bebizonyítja, miért olyan hatékony

Korlátozott időtartamú ajánlat!

Néhány páciensem eredményei

BunionCorrector kezelés előtt és után

Ahogyan látható, ennek a terméknek a hatékony mágnesének köszönhetően nem csak az esztétikai problémát oldja meg, hanem segít megelőzni a jövőbeli visszaeséseket is. Hosszú ideig dolgoztunk ezen a formulán, a kezelés számos tanulmányon esett át, és megkapta az összes szükséges tanúsítványt és világszerte elismerést szerzett. Ez egy új állomás az alluce valgo kezelésében, és lehetőség arra, hogy elfelejtsük a fájdalmat, a kellemetlenségeket és azzal járó komplexeket.

Előtt

2 hét használat után

Újságíró: Valóban kivételes intézkedés! Hogyan lehet hozzájutni? Kapható-e gyógyszertárakban?

János Kovács: Sajnálatos módon jelenleg még nem kapható gyógyszertárakban. Azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a BunionCorrector minél hamarabb szabadon hozzáférhető legyen a piacon. Sajnos ez nem olyan egyszerű.

A tény az, hogy ez a kezelés egyszer s mindenkorra megszünteti az alluce valgot, és ez nem jövedelmező a gyógyszertáraknak. Szükségük van arra, hogy az emberek folyamatosan hozzájuk forduljanak, hogy mindig ugyanazokat a haszontalan krémeket és tablettákat vásárolják. Azonban megértjük, mennyire veszélyes az alluce valgo, és mennyire szükség van erre a kezelésre.

Előtt

Után

Használja ki ezt az óriási ajánlatot

Az ügyfelek ezréket takarítanak meg, amikor megvásárolják ezt a korrigálót, mert nem kell többé pénzt költeni drága alternatív kezelésekre!

A cég emellett 30 napos elégedettségi garanciát is kínál, amit szakértők és ügyfelek is elismertek.

MEGJEGYZÉS: A korrigáló elérhető mind a férfiak, mind a nők számára, függetlenül a lábmérettől.

Kizárólagos kedvezmény – Rendelkezésre állás ellenőrzése >>

[FONTOS INFORMÁCIÓ]: A gyártó 50% -os kedvezményt kínál az összes új ügyfél számára. Azonban a készlet már jelentősen kimerült Magyarországon. Ha most ki szeretné próbálni egy próbaidős áron (beleértve a 50% -ot) és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, érdemes gyorsnak lenni!

Most megvásárolhatja a BunionCorrectort 50% kedvezménnyel, az eredeti 27980 Ft helyett mindössze 13990 Ft-ért!

Sietnie kell, a promóció hamarosan lejár, és nem tervezik megismételni!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a promóció 2024-06-25-ig érvényes.

Promócióban marad: mindössze 12 csomag (minden csomagban 2 darab található)

KÉRJEN MOST

Hozzászólások...

Mihály M., ellenőrzött vélemény ✅

A férfiak is hajlamosak erre a betegségre. A testvéremnél volt, katona, és tönkre tette a lábát a katonai egyenruhával. Kificamodott az ízülete, elkezdte használni a bunioncorrectort, azt mondja, jobban van, és a lába már nem fáj.

Katalin N., ellenőrzött vélemény ✅

Kiváló gyógymód, segített megszabadulni egy már előrehaladott valgozistól. Az előtte és utána képen látható. Őszintén szólva, eleinte még észre sem vettem, hogy valami nincs rendben a lábammal, aztán a dudor gyorsan nőtt… Kezdd el azonnal kezelni, a bunioncorrector gyorsan segít.

Judit F., ellenőrzött vélemény ✅

Kiváló gyógymód, meggyógyította a 2. fokú valgozist, a gyógymód segített elkerülni a műtétet, most csak néha használom az ujjamon profilaktikusan, és kényelmesebb cipőt hordok. A bunioncorrectornak 10/10-et adok – kiváló termék.

Ildikó S., ellenőrzött vélemény ✅

Miért hajlamosabbak a nők erre a jelenségre?

Gabriella M., ellenőrzött vélemény ✅

Ildikó, mert szűk orrú cipőket és tűsarkú cipőket viselünk.

Andrea K., ellenőrzött vélemény ✅

Jó termék, néhány napja rendeltem kedvezménnyel. A duzzanat már csökkent, a zúzódás eltűnt, a dudor maga kevésbé láthatóvá vált, folytatom a kezelést ezzel a termékkel, eddig elégedett vagyok vele! Ajánlom a megvásárlását!

Emese H., ellenőrzött vélemény ✅

Hogyan szerezhetem be ezt a terméket, hogy ne kapjak hamisítványt? Valószínűtlen, hogy a gyógyszertárban kapható lenne.

Mária S., ellenőrzött vélemény ✅

Emese, rendeld meg itt, a weboldal megbízható, 50% kedvezménnyel vettem itt, a szállítás gyors, a termék valódi és működik!

Beáta P., ellenőrzött vélemény ✅

Megosztom a saját történetemet: 20 vagy talán még több éve voltak ezek a dudorok rajtam. Nagyon megnehezítették az életemet, nem tudtam járni, este nem éreztem a lábaimat. Féltettem, hogy műtétet hajtok végre, de sokan azt mondják, hogy a műtét után újra nőni fog. Aztán találkoztam egy cikkel, és úgy döntöttem, hogy megrendelem a bunioncorrectort, hogy kipróbáljam ezt az alternatívát. Sajnálom, hogy teljes áron volt, de rendben van. Az csomag 5 napon belül megérkezett, és elkezdtem használni. Milyen jól tettem, a duzzanat csökken! A cipőben járás kényelmesebbé vált. Szerezd be, nem bánod meg.

Erzsébet T., ellenőrzött vélemény ✅

Jó termék, segít

Edit B., ellenőrzött vélemény ✅

Ha nem saját magam próbáltam volna ki, sosem gondoltam volna, hogy az alluvalg ilyen hatásos lehet! 7 évig szenvedtem ezektől a dudoroktól, nem tudtam hordani a gyönyörű cipőimet. Ami még fontosabb, nem tudtam normálisan járni, annyira fájt a lábam. A kezelés után minden eltűnt, nincs zúzódás! A lábaim tökéletesek! A csomag nagyon gyorsan megérkezett Luccába!

Borbála S., ellenőrzött vélemény ✅

Elolvastam a cikket, és azonnal rendeltem. A tény az, hogy a hagyományos gyógyszerek nem segítettek nekem, az orvos csak műtétet javasolt. A Bunioncorrector nagyon gyorsan megérkezett. Az első napon éreztem, hogy a fájdalom elmúlik. Egy hét múlva láthatóan csökkent a csont, és egy hónap múlva a bütyök teljesen eltűnt! Nagyon köszönöm.

Szilvia T., ellenőrzött vélemény ✅

Jóváhagyom! Nagyon hatékony megoldás a bütyök problémáira! Ifjúkoromban nem gondolkodtam rajta, magassarkú cipőt viseltem, és jó, hogy a Bunioncorrector segített visszahozni a lábaim régi szépségüket.

Júlia L., ellenőrzött vélemény ✅

Lányok, mondjátok el, tényleg hasznos a termék? A véleményekből látom, hogy sokan jó hatást érnek el vele! Általánosságban, mondjátok meg nekem, mennyi idő alatt tűnik el a vörösség, és mennyi idő alatt tűnik el a bütyök?

Renáta K., ellenőrzött vélemény ✅

Júlia, a termék elég gyorsan segített nekem. Két hónappal ezelőtt vásároltam meg, egy hét után, talán egy kicsit több, a duzzanat és a vörösség csökkent, és a fájdalom elmúlt. Azután a bütyök lassan elkezdett csökkenni, és még nem is egy hónap alatt teljesen eltűnt, most csak megelőzés céljából használom a biztonság kedvéért.

Anikó R., ellenőrzött vélemény ✅

Renáta, egyetértek veled. Az én bütyköm nagyjából ugyanabban az időszakban tűnt el. Rendszeresen használva, minden nap. Jó termék, tényleg segít, és megéri az árát, sőt azt mondanám, hogy olcsón adják!

Korlátozott időtartamig érvényes ajánlat!

BAIER

BUNIONCORRECTOR

(50% kedvezmény)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13990 Ft

(27980 Ft helyett)

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.