🎁 AJÁNLAT 26614 Ft
🚛 KÉSZPÉNZES FIZETÉS A SZÁLLÍTÁSNÁL

A PIAC LEGERŐSEBB PORSZÍVÓJA

VortexClean - A 2 az 1-ben Ciklonporszívó, amely eltávolítja a szennyeződéseket, atkákat és baktériumok 99%-át bármilyen felületről

UTOLSÓ 3 DARAB RAKTÁRON

50%-os KEDVEZMÉNY

Amíg a készlet tart
Ft53229
Ft 26614
  • 1x VortexClean - 2 az 1-ben Ciklonporszívó
  • Lítium-ion akkumulátor
  • 1x alumínium hosszabbítás
  • 1x padlótisztító kefe
  • 1x szívófej
  • 1x kerek kefe
  • 1x sarokkefe
  • Magyar nyelvű használati utasítás
  • 2 év garancia

GARANCIÁINK

MINŐSÍTETT TERMÉK

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

24 ÓRÁS SEGÍTSÉG

KÉSZPÉNZES FIZETÉS A SZÁLLÍTÁSNÁL

Figyelem: Az 26614 Ft-os ajánlat ingyenes szállítással 48 órán belül, és készpénzes fizetéssel a szállításnál 19/05/2024 én lejár a termék nagy kereslete miatt.

A VortexClean – a 2 az 1-ben ciklonporszívó a legújabb technológiával rendelkezik, és erőteljes motorral rendelkezik, amely a külső légáramlást a belső felé irányítja a por, az állatszőr, az emberi haj és a makacs szennyeződések felvételéhez.

A HEPA szűrő megakadályozza a por visszaszennyezését, megtisztítja a levegőt, és 99%-ig megszűri a port és a baktériumokat, anélkül, hogy nyomot hagyna a padlón.

Könnyebb, mint 2 kilogramm, így egy kézzel is használhatja fáradás nélkül.

EGYEDI ÉS VERHETETLEN

VERHETETLEN TECHNOLÓGIA

A mellékelt kiegészítők segítségével könnyen megtisztítja és fertőtleníti az egész otthont, és oldalirányban 270 fokban és függőlegesen 90 fokban elforgatható, hogy könnyen elérje a sarkokat vagy a kanapé alatti területeket.

Emellett kényelmesen használhatja hordozható porszívóként bármilyen felületen.

LED VILÁGÍTÁS A LEGKISEBB SZENNYEZŐDÉSEK FELTÁRÁSÁHOZ

Speciális LED világítással rendelkezik, hogy felfedezze azt, amit a meztelen szem nem láthat, például szőrök, por és morzsák, még a legsötétebb és hozzáférhetetlen sarkokban is.

GYORS TISZTÍTÁS

Amikor befejezte, csak nyomja meg az oldalsó gombot a műanyag tartály kiürítéséhez. Táskamentes kialakítása miatt a tisztítás egyszerűbb!

TÖBB MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL NEHÉZEN TÉVEDHET

4,783 Értékelés

5 Csillag

4 Csillag

3 Csillag

2 Csillag

1 Csillag

Mária K. ✅

“Mint le van írva, nagyon gyorsan megérkezett a várt dátum előtt, és nagyon elégedett vagyok vele. Mozgáskorlátozott vagyok, és csak egy kézzel tudom használni a kerekesszékemből. A szívóteljesítmény jó és szabályozható. Sosem voltam ilyen boldog egykezes porszívó használatával, és teljesen szétszerelhető, ami áldás az allergiám számára. Egy sikeres és gazdaságos vásárlás.”

Katalin H. ✅

“Rendeltem egy porszívót a házhoz. Elolvastam az értékeléseket és a jellemzőket. Más modellekhez képest ezt választottam a szívóteljesítmény miatt. Amikor megkaptam a csomagot a porszívóval, azonnal ellenőriztük, és nagyon elégedettek voltunk vele. Nem rosszabb, mint egy 20 éves porszívó. Minden ép és könnyen összeszerelhető. Ajánlom. Megéri az árát.”

Judit F. ✅

“A használati utasítás könnyen olvasható volt, gond nélkül összeillesztettem a porszívó darabjait. Elkezdtem porszívózni a nappalim szőnyegét, és meglepődtem ennek a porszívónak az erején. Hetente 2-3 alkalommal porszívózok, és havi egy alkalommal használom a szőnyegre, így sosem vettem észre, mennyire poros a szőnyeg. Olyan boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a porszívót, megváltoztatta a dolgokat a családom számára! A szőnyeg sokkal tisztább, és fantasztikusan néz ki, nem fogja megbánni.”

⚠️FIGYELEM⚠️

A nagy kereslet miatt hivatalosan elfogyott a termék, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb rendelje meg!

IDŐKORLÁTOZOTT AJÁNLAT!

Az első 500 rendelésre érvényes!

Zárja le az ajánlatot most, és visszahívjuk önt

Rendelje meg most a VortexClean - 2 az 1-ben Ciklonporszívót 50%-os kedvezménnyel!

UTOLSÓ 3 DARAB RAKTÁRON

53229Ft 26614Ft

TÖLTSE KI A ŰRLAPOT

Egyik tanácsadónk fel fogja venni önnel a kapcsolatot, hogy teljesen ingyenesen további információkkal lássa el önt, és megerősítse a rendelését.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Igen, a kényelme és biztonsága érdekében a Szállításkor Készpénzes Fizetést kínáljuk, amikor a futár megérkezik otthonához!

Általában a GLS futár 2-3 napon belül szállít.

A szállítás INGYENES.

Természetesen! Ha még nem töltötte ki a megrendelő űrlapot, és bizonytalan, hogy mit kell tennie, a kitöltés után egyik munkatársunk telefonon felhívja önt, és válaszol minden kérdésére a vásárlás előtt!

Igen! A termék kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti.

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Please note: the products recommended on this site are sold under affiliation, so we are neither the manufacturer nor the official seller of every single product you will find on our site. Therefore for any claims or other problems with products ordered on this site, you should always refer to the official seller.
The products are reviewed for informational purposes only and we cannot in any way guarantee certain results, and the chances of success of any results vary from customer to customer.
This blog does not represent a newspaper as it is updated without any periodicity. It cannot therefore be considered an editorial product within the meaning of law no. 62 of 7.03.2001. Some images and reviews on this blog have been found on the web, if you believe they may infringe your rights, please let us know and they will be removed promptly.