🎁 AJÁNLAT 18900 Ft
🚛 KÉSZPÉNZES FIZETÉS A SZÁLLÍTÁSNÁL

EZ A PADLÓTISZTÍTÓ ROBOT HELYETTED TAKARÍT!

Végre tiszta padló fáradtság nélkül! Kepes, porszívó és mosás egyszerre! Te állítsd be, a többi az Cleanbot!

UTOLSÓ 3 DARAB RAKTÁRON

50%-os KEDVEZMÉNY

Amíg a készlet tart
Ft37800
Ft 18900
  • Cleanbot - Padlótisztító robot
  • Anyaga: műanyag;
  • Akkumulátor: 1200 mAh
  • Töltési idő: 240 perc
  • Csatlakozások: USB.
  • Bemeneti feszültség: 5V
  • Névleges teljesítmény: 4W
  • Mérete: 22×6,2 cm/8,65×2,44 hüvelyk.
  • Magyar nyelvű használati utasítás
  • 2 év garancia

GARANCIÁINK

MINŐSÍTETT TERMÉK

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

24 ÓRÁS SEGÍTSÉG

KÉSZPÉNZES FIZETÉS A SZÁLLÍTÁSNÁL

Figyelem: Az 18900 Ft-os ajánlat ingyenes szállítással 48 órán belül, és készpénzes fizetéssel a szállításnál 19/05/2024 én lejár a termék nagy kereslete miatt.

Minden szennyeződést kezel. Önnek egyszerűbb lesz.

Az erőteljes forgó mopok könnyen eltávolítják a koszt és a piszkot: a konyhában lévő ételmaradékoktól a fürdőszobai nedves padlóig.

2 strapabíró padmosó rongy magas sebességgel forgatja le a makacs foltokat.

Az eltávolítható, 190 ml-es víztartály gondoskodik a kemény felületek alapos és kényelmes tisztításáról.

A falak mentén, a sarkokban

A Cleanbot követi a falakat és a közelebbi sarkokat a tervezése révén. Az oldalsó söprök megragadják a szennyeződést a széleken, és az 19,2 cm átmérőjű túlméretes görgő több területet fed le.

Olyan tisztít, mintha látna

A Cleanbot követi a falakat és a közelebbi sarkokat a tervezése révén. Az oldalsó söprök megragadják a szennyeződést a széleken, és az 19,2 cm átmérőjű túlméretes görgő több területet fed le.

Fel tud mászni akár 4 cm magas szőnyegekre is, és könnyedén áthalad bármilyen felületen.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

FŐBB FUNKCIÓK

Mindig tiszta víz

A mosás közben a szennyezett víz egy külön tartályba kerül, hogy ne szennyezze meg a tiszta vizet.

Az aszítási rendszer megakadályozza a penészt

A takarítás befejezése után a mikroszálas rongyokat meleg levegővel szárítják, hogy megelőzzék a szagokat, a penészt és a baktériumokat.

Esés elleni rendszer

Egy sor érzékelő a talp alján képes észlelni, ha lépcsők vagy egyéb veszélyek vannak, és időben leállítja a robotot.

Olyan tisztít, mintha ön tenné

Az AI-alapú navigáció biztosítja, hogy az egész ház hatékonyan legyen tisztítva, elkerülve a hanyagolt területeket vagy az akadályok miatti blokkokat.

Miért válassza ezt a porszívó robotot?

TÖBB MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL NEHÉZEN TÉVEDHET

4,783 Értékelés

5 Csillag

4 Csillag

3 Csillag

2 Csillag

1 Csillag

Ágnes K. ✅

“Először is meg kell jegyeznem, hogy nem az első porszívó robot, amit használok. Már volt néhány, amelyeket visszaküldtem, mert nem voltak hatékonyak vagy zajosak. A Drimy Robot jól teljesít, jelentős szívóerővel rendelkezik. Van egy (90-100 nm) lakásom, amelyet könnyedén letisztít. A szűrő kiváló minőségű, tervezve a por és a nagyobb szemét szűrésére. Az önállósága valóban figyelemre méltó, egyetlen feltöltéssel könnyedén kitakarítja a házamat, többsz betegek is ugyanazokon a területeken. 👍👍”

Eszter H. ✅

“Igazán szép porszívó robot. A lépcsőket kiválóan elkerüli egy érzékelőnek köszönhetően, ami megállítja, amikor megközelíti őket teljes sebességgel. Bevallom, hogy amikor először láttam, hogy teljes sebességgel közeledik a lefelé vezető lépcsőkhöz, azt gondoltam, hogy “viszontlátásra”. Ehelyett megállt és folytatta a munkáját, elkerülve a lépcsőfokokat.”

István F. ✅

“Mondanom kell, hogy pozitívan meglepődtem. Ez egy értékes segítség a mindennapi takarításhoz azoknak, akik egész nap dolgoznak otthon. Elég magabiztosan mozog a házban, az akkumulátor pedig elegendő, könnyedén letakarítottam 80 négyzetmétert. Az árához képest nagyon ajánlott!”

Gábor F. ✅

“Elvégzi a feladatát, nincs több kutya szőr a házban, de nem csak azért, hanem mindenféle szemetet is összegyűjt. És amikor visszatérünk, már tiszta házat találunk. Nagyszerű a felső szinten is, nem kell folyamatosan figyelnem attól tartva, hogy leesse a lépcsőn. Megéri az árát”

⚠️FIGYELEM⚠️

A nagy kereslet miatt hivatalosan elfogyott a termék, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb rendelje meg!

IDŐKORLÁTOZOTT AJÁNLAT!

Az első 500 rendelésre érvényes!

Zárja le az ajánlatot most, és visszahívjuk önt

Rendeld meg most 50% kedvezménnyel a Cleanbot robotot, amelyik letisztítja neked a padlókat!

UTOLSÓ 3 DARAB RAKTÁRON

37800Ft 18900Ft

TÖLTSE KI A ŰRLAPOT

Egyik tanácsadónk fel fogja venni önnel a kapcsolatot, hogy teljesen ingyenesen további információkkal lássa el önt, és megerősítse a rendelését.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Igen, a kényelme és biztonsága érdekében a Szállításkor Készpénzes Fizetést kínáljuk, amikor a futár megérkezik otthonához!

Általában a GLS futár 2-3 napon belül szállít.

A szállítás INGYENES.

Természetesen! Ha még nem töltötte ki a megrendelő űrlapot, és bizonytalan, hogy mit kell tennie, a kitöltés után egyik munkatársunk telefonon felhívja önt, és válaszol minden kérdésére a vásárlás előtt!

Igen! A termék kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti.

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Please note: the products recommended on this site are sold under affiliation, so we are neither the manufacturer nor the official seller of every single product you will find on our site. Therefore for any claims or other problems with products ordered on this site, you should always refer to the official seller.
The products are reviewed for informational purposes only and we cannot in any way guarantee certain results, and the chances of success of any results vary from customer to customer.
This blog does not represent a newspaper as it is updated without any periodicity. It cannot therefore be considered an editorial product within the meaning of law no. 62 of 7.03.2001. Some images and reviews on this blog have been found on the web, if you believe they may infringe your rights, please let us know and they will be removed promptly.