TERMOSZTÓBBI HŐKONVEKTOR HOTTY™

Fűtse be otthonát 120 m²-ig és spóroljon a számlákon!

50% KEDVEZMÉNY

Utolsó 7 darab
48400Ft
24200 Ft
  • 1 Új konvektor™
  • Ingyenes szállítás
  • Fizetés a szállításkor
  • 2 év garancia

FIZETÉS A SZÁLLÍTÁSKOR

GYORS SZÁLLÍTÁS 24 ÓRÁN BELÜL

60%-KAL CSÖKKENTETT KÖLTSÉGEK

Alacsony energiafogyasztás: Spóroljon az áramfogyasztáson! Elektromos hőszivattyúnk az energiahatékonyság érdekében lett tervezve, és szükséges meleget biztosít anélkül, hogy megterhelné a költségvetését. Átlagos fogyasztás: kb. (74,99 Ft/óra)

2 TELJESÍTMÉNYMÓD

Felfűti a környezetet, amíg eléri a kívánt hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol. Amikor a hőmérséklet csökken, újra bekapcsol, biztosítva a folyamatos melegérzetet.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Távolról szabályozhatja a hőmérsékletet és minden egyéb beállítást a mellékelt távirányítóval.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Az installáció egyszerű. Mindössze néhány perc alatt fel tudja szerelni oda, ahova szeretné, a mellékelt két csavar és tartó segítségével. Ha pedig inkább szeretné, akkor állítsa fel bútorokon vagy asztalokon, falhoz rögzítés nélkül.

Az új, falra szerelhető Hotty™ hőkonvektor külső motor nélkül speciális FPS technológiát használ, amely lehetővé teszi az egész ház fűtését akár 60%-kal kevesebb energiafelhasználással, 1000/2000 wattos két teljesítményszinttel.

Ezenkívül a hőkonvektorunk számos fejlett funkcióval rendelkezik, ami ideálissá teszi minden alkalmazásra:

  • 2 teljesítményszint: személyre szabott fűtéshez
  • Automatikus oszcilláció: egyenletes hőeloszlás az egész helyiségben
  • 24 órás időzítő: a hőkonvektor be- és kikapcsolási idejének beállításához
  • Eco-energia funkció: energiafogyasztás mentén

A 1000/2000 W teljesítményének köszönhetően kevesebb mint 20 perc alatt felmelegíthet akár 120 m²-t, anélkül, hogy a hagyományos fűtési költségeket növelné.

Ügyfeleink által ajánlott!

Impozáns 99,7% ügyfél értékeli ezt a vásárlást a legmagasabb lehetséges értékeléssel.

⚠ FIGYELEM ⚠
A nagy népszerűség miatt a termék hivatalosan kifogyott, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb adja le megrendelését!

Időkorlátozott ajánlat! !

+2876 ÜGYFÉL NEM TÉVEDHET!

4 783 ügyfélvélemény

5 csillag

4 csillag

3 csillag

2 csillag

1 csillag

Gábor

5/5
5/5

A közelgő télen ezek a konvektoros fűtők rendkívül fontosak, különösen, hogy a pellet drága… Éltem a konvektoros fűtőkre vonatkozó promócióval, és választottam ezt az A++ osztályú modellt, amely minimálisra csökkenti a fogyasztást, és az egész házat fűti, ajánlom!

Eszter

5/5
5/5

Az ár néhányak számára alacsonynak tűnhet, de a termék kipróbálása azonnal megmutatja, hogy nem játék. Ez a konvektor maga, kiválóan fűti akár 80 m²-t, és más szobákban sem érzi meg a hideget.

István

4,5/5
4.5/5
Valóban jó vásárlás és nagyon erős. 2 nap alatt érkezett meg, elégedett vagyok

HOGYAN RENDELJEN?

KITÖLT

Töltse ki a rendelési űrlapot a weboldalon

HÍVJON

Az egyik operátorunk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot a rendelés megerősítése érdekében.

SZÁLLÍTÁS

A terméket 2-3 napon belül megkapja

FIZETÉS

A fizetést közvetlenül a szállításkor végezze el

Rendelje meg most, és vegye át a hőkonvektort a -50% -os akcióban!

Gyors szállítás 24/48 órán belül és fizetés a szállításkor

24200Ft

48400Ft

TÖLTSE KI A ŰRLAPOT

Egyik tanácsadónk fel fogja venni önnel a kapcsolatot, hogy teljesen ingyenesen további információkkal lássa el önt, és megerősítse a rendelését.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Igen, a kényelme és biztonsága érdekében a Szállításkor Készpénzes Fizetést kínáljuk, amikor a futár megérkezik otthonához!

Általában a GLS futár 2-3 napon belül szállít.

A szállítás INGYENES.

Természetesen! Ha még nem töltötte ki a megrendelő űrlapot, és bizonytalan, hogy mit kell tennie, a kitöltés után egyik munkatársunk telefonon felhívja önt, és válaszol minden kérdésére a vásárlás előtt!

Igen! A termék kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti.

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Please note: the products recommended on this site are sold under affiliation, so we are neither the manufacturer nor the official seller of every single product you will find on our site. Therefore for any claims or other problems with products ordered on this site, you should always refer to the official seller.
The products are reviewed for informational purposes only and we cannot in any way guarantee certain results, and the chances of success of any results vary from customer to customer.
This blog does not represent a newspaper as it is updated without any periodicity. It cannot therefore be considered an editorial product within the meaning of law no. 62 of 7.03.2001. Some images and reviews on this blog have been found on the web, if you believe they may infringe your rights, please let us know and they will be removed promptly.