4.94 / 5
4.97/5

Fizetés a kézbesítéskor

PERFECT VISION®

Az Egyetlen Szemüveg Auto-Állítható Lencsékkel és Antireflex Technológiával

tökéletesen alkalmazkodik minden szemdioptriához, hogy a lehető legjobban láss!

AKCIÓ MA CSAK 70% KEDVEZMÉNNYEL 12900 HUF
INNEN: 42900 HUF
AZ ELSŐ 100 DARABRA

Egyetlen szemüveg mindenre, tervezve az örökké tartó használathoz

Egyetlen szemüveg pár, minden szükséges dioptriával, nem kell többé szemüveget váltanod, egyetlen pár szemüveget használhatsz, akár különböző dioptriákkal is, tested könnyebb lesz, és nem fog nyomást gyakorolni a térdedre, amely mindig egészséges marad.

Csak fel kell venned a SZEMÜVEGED, és a szemed spontán és automatikus módon megtalálja az ideális fókuszt attól függően, hogy mire nézel.

100% -os védelem a napsütéstől és az UV sugaraktól, így olvashatsz egy jó könyvet a tengerparton, nézhetsz távolra vagy a fáradtság miatt is használhatod. Ez a Forradalmi Flex Focus Optics technológia, amely alkalmas rövidlátásra és asztigmatizmusra is.

MIÉRT VAGYUNK A LEGJOBBAK A PIACON

ÚJ FLEX FOCUS TECHNOLÓGIA

Ultra-KÖNNYŰ, páramentes, színváltás a napfény intenzitásának monokróm technológiával való változásával

AUTOÁLLÍTHATÓ LENCSEK

Nem számít, hány dioptriája van a szemednek, a lencsék állíthatók egy forgótárcsával, és mindenki használhatja őket skálánként 0,5-től 5,55-ig terjedően.

ULTRA-TARTÓS

Ultra-ellenálló, kényelmes stílusban! – Kiváló minőségű anyagokból készültek, divatos designnal, ideális mind a nők, mind a férfiak számára!

+3000 EMBER nem tévedhet!

4,783 ügyfél vélemény

4,93/5
4.7/5

5 csillag

4 csillag

3 csillag

2 csillag

1 csillag

GIULIO L.✅

“Éppen most érkezett. a szemüvegek nagyon szépek és tartósak. Rendkívül gyors szállítás, az rendeléstől számított 48 óra alatt.”

MARIO R. ✅

“Nagyon jól látni, és a nap már nem zavar. az egyetlen negatív dolog, hogy kicsit késve érkeztek, de elnézem őket! Ajánlom! Kiváló ár-érték arány.”

LUISA ✅

“Ma kaptam meg (péntek) csütörtök este rendeltem. Először is, nekem 6 dioptriám van az egyik szememben és 5,75 a másikban, de megvettem őket, és jól tettem! A legszebb az, hogy tényleg mindent használhatsz. változnak a fényerősséghez a fényhez, és olvashatsz a napsütésben anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséged lenne.”

Rendelj most, és kapd meg a Perfect Vision®-t 70% kedvezménnyel

Szállítás 24/48 órán belül és fizetés a kézbesítéskor

12900 HUF

42900 HUF helyett

📦 Kedvezményes darabszám
UTOLSÓ 9 MARADT

AZ IDŐ VÉGÉIG ÉRVÉNYES AJÁNLAT:

Órák
Perc
Másodpercek

Töltse ki a rendelési űrlapot

Ezután egy tanácsadónk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot, aki teljesen ingyenes segítséget nyújt Önnek.

OLVASSA EL A GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKET

Az ár 70% kedvezménnyel csak 12900 HUF

Egyszerűen csak töltse ki az hivatalos űrlapot és adja meg a szükséges adatokat, mint a keresztnév, vezetéknév és telefonszám. Az ügyfélszolgálat telefonon felhívja Önt a rendelése megerősítéséhez és a szállítási címhez. 48 munkaórán belül megkapja a terméket a megadott címre, készpénzzel a kézbesítéskor.

A rendelés leadásától számítva a termék 24/48 órán belül megérkezik Önhöz.
Természetesen, a futárnak fizetheti meg a csomagot a kézbesítéskor.

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.